16

Her dufter rent og det er ren snyd!

Sidste år fik jeg øje på Demeters duftbibliotek og selvfølgelig lod jeg mig friste og måtte have et par dufte fra hylderne. Den jeg holdt mest af var Laundromat.

Duften af nyvasket sengetøj er slet ikke så ringe at bære med sig hele dagen, så flaskens bund ramte jeg alt for hurtigt. Til gengæld syntes jeg, at den havde været rigelig dyr, da den endelig ramte min matrikel efter forsendelsesomkostninger og told, så jeg besluttede, at jeg ikke ville forny den, men i stedet flotte mig med Cleans dyre dråber. Som sagt, så gjort. Jeg elsker d’lishs forskellige dufte, men allermest Clean Ultimate. Den står på hylden og den bliver brugt. Flittigt.

For et stykke tid siden læste jeg hos et cetera, at hun havde bestilt Demeters dufte hos Simply Vain og endda for absolut rimelige penge. Det var oplagt at forsøge igen, men jeg var fornuftig og ventede en tid, inden jeg bestilte. Denne gang endte disse på hylden…

Jeg ventede på pakken, som endelig ankom i forgårs. Sikke den dufter, tænkte jeg, da jeg modtog den. Det havde sin naturlige forklaring. Der var gået hul på Laundromat, så hele kassen og al dens indhold duftede friskt af sommerdage og nyvaskede lagner. Underligt nok husker jeg, at et cetera havde akkurat samme oplevelse, men ligesom hende, oplevede jeg også en ualmindelig fin service. Jeg skrev straks til dem, for at spørge, om jeg skulle sende flasken retur til en ombytning, men fik i stedet svaret, at jeg ikke skulle foretage mig andet end vente på, at der ankommer en ny flaske med posten.

I mellemtiden kan vi så herhjemme nyde, at hele huset dufter nyvasket uden vi har rørt en finger. Se, det er fin service og vi overvejer at springe rengøringen over denne weekend ;-)

Du vil sikkert også kunne lide