37

Endnu flere idéer

Jeg har været lidt på langfart, fordi jeg – og det kan jo lyde helt igennem tåbeligt – savner et strikkeprojekt til mig selv. Jeg savner sådan et med udfordringer. Ikke til nu, for jeg har mere end én projekt i støbeskeen, men alle er de til andre end mig, så det handler dybest set om motivation.

Ved jeg, at der forude venter et spændende projekt, er jeg langt mere motiveret for at strikke/hækle til andre. Sådan er jeg bare… og nu har jeg købt opskrift til noget, som nok kan skifte gearet på mine strikkepinde, nemlig Sylvi.

Ja, sørme om ikke jeg drømmer om en Sylvi i rød – og hvis ikke rød, så gul eller fuchsia bare for at vække opsigt. Fed strik, som garanteret er sjov at gå ombord i.

Opskriften er fundet på det nye Twist Collective, som byder ind med nye og lidt anderledes opskrifter, end dem vi er vant til at se.

Der er mere end én model, som vakte min interesse. Jeg endte også med en Wisteria, for jeg er fascineret af snoningerne, som bugter sig henover strikken.

Der var også Kingscot, som lokkede fælt eller hvad med den smukke Lily? Jeg skal love for, at det var vanskeligt at vælge, men opskrifterne løber ingen vegne og det er jo ikke forbudt at vende tilbage.

Mon ikke jeg har idéer til et stykke tid nu. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide