12

Kenneths islandske eventyr

Frida sendte jo islandsk uld denne vej for ikke alt for længe siden. Der var et par mænd, som drømte om evigt varme sweatre og sådan bliver det. Kenneths sweater vokser L A N G S O M T, men den vokser. Det er frygteligt hårdt for mine arme at strikke med de tykke pinde, men det er al arbejdet værd, for det bliver en fantastisk trøje og endelig – efter noget, der føles som en evighed – er jeg nu færdig med bærestykket.

Nu er strikken endelig delt til henholdsvis ærmer og bul, så pludselig har jeg “kun” 172 masker i stedet for de tidligere 264. Den slags kan mærkes, så nu er omgangene kortere og derfor også til at overskue.

Garnet er fantastisk at strikke med. Det er utroligt solidt, men med en fleksibilitet, som passer mine arme rigtigt godt og se lige en smuk farve. Han bliver toplækker, ham Kenneth.

Trøjen vokser som sagt, men slet ikke hurtigt nok ifølge Kenneth, som konstant er forbi, for at se, om den på mirakuløs vis pludselig er ved at være færdig. Jeg tror, han glæder sig. Jeg forstår ham godt.

Du vil sikkert også kunne lide