19

Aftenstille et øjeblik

Jeg slap for rengøringen. I stedet fik jeg en eftermiddag med mor og varm julete i den nye, smukke tekop. Det var hyggeligt og så havde jeg, fordi jeg slap for rengøringen, lovet at lave mad, men det gør man ikke på sin fødselsdag, så i stedet blev det til tapas fra Fandanko og det er altså ikke et ringe bekendtskab.

Efter et solidt og ualmindelig lækkert måltid, sluttede vi aftenen med et lille udvalg af deres allerfineste kager, en kop kaffe og den sidste snak, inden Kenneth kørte mor hjem.

Nu sidder jeg her og nyder, at der er stille et øjeblik, inden jeg tørner ind. I morgen starter tidligt. Jeg er vel klar… eller noget. I hvert fald har jeg planer om at blive det.

En dejlig fødselsdag er til ende. Jeg snupper gerne en magen til næste år.

Du vil sikkert også kunne lide