17

Sneen er aflyst, men skidt…

Weekendens sne er vist aflyst i min ende af landet og det kan jo undre, for vi har jo lige fjernet samtlige vinduer i køkkenet, så det ville da have passet helt perfekt med vores manglende sans for timing. Ydermere havde jeg glædet mig. Voldsomt. Jo jeg havde!

Jeg elsker sne. Måske er det lidt besværligt, men jeg elsker det altså. Jeg elsker også at køre i det. Det er en ekstra udfordring, som jeg kan lide. Jeg elsker at trave afsted i snevejr. Lad bare sneen bide i mine kinder, de bliver kun røde og friske af det og jeg elsker allermest den første sne, som falder hvert år. Det er en festdag i min bog. Nu er den udsat, men så har jeg noget at glæde mig til.

Kastanjen er ellers klar. Ikke ét blad er der tilbage. Den står strunk og smuk mod en mørk novemberhimmel og kan jeg ikke få sne, stemmer jeg egentlig bare for, at vi slipper for regnen. Jeg er svært tilfreds med efterårsdage så smukke som denne og når kaffen så står og venter, når jeg kommer hjem, skal jeg ikke bede om mere. Ah, aften kom an!

Du vil sikkert også kunne lide