15

Fingerdissedrager

Da vi var på tur til Kolding, nåede jeg at forelske mig i et par fingerdisser af Marianne Østergaard. Jeg købte dem ikke og ærgrede mig siden, men så skrev Marianne til mig, at hun gerne ville forære mig et par som tak for et par år som læser herinde. Sikke en lykke… og så kunne jeg endda ønske farve.

Jeg ønskede et par brune, men Marianne vidste bedre. Hun sendte et par røde og se lige engang, som de passer smukt til vinterens tørklæde. Man skulle tro, at hun har været forbi for at smugkigge.

Jeg elsker allerede de fingerdisser, så tusinde tak Marianne :-)

Fingerdisserne vækker opsigt, når jeg promenerer med mine dragehaler omkring fingrene. De er så sjove og jeg bliver i godt humør af dem. Jeg er nu stadig varm på de brune også, så jeg er blevet enig med mig selv om, at to par ikke er for meget. Om lidt må jeg bestille et par brune også ;-)

Du vil sikkert også kunne lide