28

Clevin go home!

Kenneth er forvist til et lille hjørne for enden af bordet, for Oline og jeg er i gang med at klippe og klistre. Lamineringsmaskinen er fundet frem, Oline agerer slave for mig og koncentrationen er mærkbar.

Først skulle alle tingene klippes ud. Det er Oline ikke særligt god til – påstår hun – så den opgave tilfaldt mig. Til gengæld er hun en ørn til at laminere, så den del har hun stået for.

Bagefter er der arbejdet med at sætte tråd i og det kræver koncentration…

Hun hygger sig og det gør resten af familien også, selvom vi griner temmelig meget, da hun når til at skulle tråde fuglene. Hun sætter trådene forskelligt, så nogle fugle flyver smukt ligeud eller opad, mens andre styrtdykker direkte mod jorden, mens de mest af alt minder om gumpetunge juleænder.

En lidt vel overmodig omgang med lamineringen resulterede i nogle krøllede eksemplarer af slagsen, men som Oline sagde, så er der også plads til de skæve ved vores bord. Hun har helt ret, så selvfølgelig kommer de skæveste af slagsen også med op at hænge.

Til julen hører også engle, synes Oline. Jeg havde heldigvis en engel liggende, som i en fart kunne forvandles til noget at hænge op. Limet front mod front, kan de hænge og dreje omkring ledningen i loftet over spisebordet.

Om et øjeblik er vi klar til at hænge dem op. Jeg regner med, at Oline er den, som tager turen op på spisebordet. Det er vel derfor, jeg har fået hende… eller :-)

Englene ligger lige her, hvis du har lyst til nogle af dem også.

Du vil sikkert også kunne lide