8

Og den lever jo videre…

-den kæmpestore sækkestol vi syede til Alexander, kort tid før han døde. Først nu, for det er underligt med tingene. Man er først klar til at skille sig af med dem, når man er klar. Det er ikke logisk. Det er følelser.

Nu var vi klar, så Hanne kom forbi. Michael skal have glæde af den. Den første vi syede, fik Michael efter en omfattende hofteoperation, hvor han havde svært ved at finde hvile. Det hjalp sækkestolen ham med, så hvem var mere oplagt som arvtager? Selvfølgelig skal han have glæde af den.

Godt Oline havde julehygget lidt rundt omkring, for det kunne kompensere lidt for rodet. Hanne er nu nem, for det handler ikke om nullermænd eller sirlig orden. Bare der er en kop kaffe og god tid hygger hun sig og den slags har vi altid på lager herude, så der blev hygget igennem, inden vi sendte hende hjem til Simested igen.

Nu kalder aftensmaden vist, så om et øjeblik vil jeg finde en plads ved spisebordet, hvor jeg vil sidde og iagttage kokken, mens jeg vil hygge mig med, at mit eneste job i aften er frikadellekonsulent.

Det kan jeg vist lige klare :-)

Du vil sikkert også kunne lide