16

Ros til mig

Jeg var rendt hjemmefra uden penge, så jeg startede med at gå til bekendelse oppe ved fysioterapeuten, som til gengæld sagde “Det er ikke noget problem, Liselotte. Vi har alle dine data fra sidst, så vi skal nok finde dig”.

Jeg ved ærlig talt ikke, om jeg blev mere rolig ved den udmelding, men den gav da adgang til det allerhelligste, som ligger lige ved siden af den smukt juledekorerede J.F. Kennedys Plads.

Først var der alle spørgsmålene. Bagefter var der gennemgang af de øvelser, som jeg laver dagligt. Jeg ville gerne sikre mig, at jeg gør det rigtige.

Jeg fik ros :-)

Til sidst fik jeg endnu et par øvelser med hjem, lidt udspænding og massage og en ny tid i næste uge, så vi kan følge op på de fremskridt, der forhåbentlig er at spore. Allerbedst var dog lettelsen over, at jeg gør alt det rigtige. At jeg faktisk gør, hvad jeg kan og jeg gør det korrekt. Inflammationen skal “bare” have tid og ro.

Forøvrigt har jeg ikke tennisalbuer. Jeg har golfalbuer. Ha! Som om…

Bagefter var der minutterne nede foran banegården, hvor jeg ventede på, at Kenneth skulle komme og hente mig. Måske er jeg en tøsetøs, men gearskift gør ondt og derfor venter jeg hellere end gerne på at blive hentet og bragt for øjeblikket. Så var der også god tid til at beundre julelysene. Jeg elsker, at de sætter dem i træerne hvert år. Det er smukt og gør glad sammen med bevidstheden om, at jeg gør godt. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide