6

En god dag

Morgenen var kold. Iskold. Alle tage i nabolaget er hvide af frost, men det er nu ikke fordi jeg har megen udsigt til dem. Jeg bor bag hegn, som de fleste andre gør. Toppen af husene kan jeg ane, når jeg står på terrassen med udsigt til den ene kastanje, som naboen lod stå, da han fældede træer for nogle år siden.

Frosten har bidt sig fast i alting udenfor. Måske vi også skal overveje nu, om der skal lidt varme på indenfor. Det er vel ved at være på den tid, men vi bor i et hus, som er helt igennem eminent, når det kommer til indeklima og varme. Et gammelt hus, som er utæt på sine steder, men alligevel topisoleret på loftet og det gør, at vi har et indeklima, som føles sundt og friskt og allerbedst har vi en bolig, som er kølig om sommeren og lun om vinteren.

Formiddagen tilbringes med telefonen. En kollega har brug for en snak, så den tager vi selvfølgelig. Den bliver lang, men der er varm kaffe imens og jeg holder så meget af hende, kan jeg mærke, som samtaler skrider frem. Jeg er utroligt glad for mine kolleger. Jeg er i grunden et meget heldigt menneske.

Om nogle timer kommer Lene og et cetera forbi. Jeg skal sørge for at have en kop varm te klar, for de har været ude at føjte hele formiddagen og trænger garanteret til lidt varme. Det er der ved mit spisebord og jeg glæder mig. Det bliver en god dag.

Du vil sikkert også kunne lide