9

De dejlige mennesker

Efter en herlig julefrokost vendte jeg hjem til svoger og svigerinde fredag aften. Det var rigtigt dejligt at se dem og jeg har nydt, at jeg i morges stod op til Gitte, som sad og strikkede. Kaffen smager ekstra godt i dejligt og rart selskab.

Over middag blev der tid en tur ind til Aalborg. Desværre kom vi for sent til Designværkstedet, men der var andre fristelser derinde og ikke mindst en dejlig julestemning, som jeg drak i store slurke.

Vi måtte lige ned forbi Lange…

Bagefter var det tid til en tur op og ned ad de fristende forretningsstrøg. Gitte og jeg “kom til” at købe vores julegaver selv, men hvis ikke risikerer vi jo, at vi ikke får, hvad vi ønsker os.

Det blev til et par sorte Angulus til Gitte… og et par fede lilla til mig. Mine står og frister, men det ER jo en julegave… tror jeg nok :-)

Ved Budolfi var der pariserhjul, men ingen af os var fristede, da vi nåede dertil. Smukt var det, men vi blev på jorden og nød bare udsigten, som den tog sig ud fra Algade.

På vej ned mod bilen rundede vi Penny Lane. Der skulle godt brød til aftenens lam og så var det jo lige, at vi fik øje på alle de fristende kager…

Vi endte med nogle forskellige og de smager ikke dårligt, kan jeg oplyse. Der er stadig rester, men de kan sagtens nydes i morgen, når vi stadig har glæde af familiens gode selskab. Det har været nogle skønne dage og jeg snupper med glæde endnu en af dem søndag, inden vi sender dem retur til Sjælland. Ah, som de har gjort godt, de dejlige mennesker :-)

Du vil sikkert også kunne lide