15

Så lykkedes det igen…

Sidste sommer, da Thomy og Gitte var forbi, blev vi nisset godt og grundigt. Jeg var så naiv, at jeg var overbevist om, at den slags terror var overstået, men jeg modtog en sms tidligere i eftermiddag…

Dit hjem er blevet nisset… he he he…

Så vidste jeg godt, hvad klokken var slået, men ikke om jeg kunne finde ham indtil for et øjeblik siden.

Han gemte sig inde bag gardinet på gæsteværelset. Der stod han og glanede ud på gårdspladsen, mens han formentlig vinkede glad til de forbipasserende.

Nu står han i stuen, for selvfølgelig får han hæderspladsen, når han alligevel har besluttet sig for at slå sig ned her for en tid. Der er nemlig ingen tvivl. Han skal hjem til sin familie igen. Jeg skal bare lige have ham smuglet uset indenfor, når den tid kommer. Gitte får førstepladsen i den disciplin, men jeg har tænkt mig at prøve at gøre kunsten efter. Åh, som jeg har tænkt mig… og hvem ved, måske har han udvidet familien til den tid ;-)

Du vil sikkert også kunne lide