14

Som om…

Der er spist frokost. Rester og nyt i en skønsom blanding. Alle er mætte og tilfredse, men tilsyneladende ikke det mindste trætte.

Maden var dårligt kommet af bordet, før de stod derinde i stuen…

Jeg har sjældent oplevet en jul, hvor der er blevet leget så meget, som denne. De har ikke været til at vriste væk fra den Wii og jeg skal love for, at tennis kan få Annemette op i det røde felt. Vi kalder hende McEnroe og det er ikke uden grund. Jeg priser mig lykkelig over håndledsremmen, som sikrer, at ketcheren bliver, hvor den skal.

Undskyldningen for at stå i stuen og spille i stedet for at være på vej til Sjælland er for øvrigt, at søster bliver lysfølsom, når hun er forkølet og derfor kører bedst, når solen er gået ned.

Som om, siger jeg bare…

Du vil sikkert også kunne lide