12

Ah, som det gør godt…

Så ligner hjemmet sig selv igen og det har fået en overhaling, så vi er klar til de kommende dage. Skønt er det og jeg nyder, at jeg igen har fået mit værelse tilbage, uden kasser med julepynt, ekstra tæpper og et hyggehjørne, som har været optaget af alle andre end mig.

På spisebordet står Olines fugletræ endnu. Jeg nænner ikke pakke det væk og jeg synes, at det varsler forår, så det har vist fået sin faste plads lige der. I hvert fald for en tid endnu.

Nu skal der handles ind. Køleskabet er ved at være tømt. I hvert fald for mælk og gær og jeg trænger til at bage gode brød til nytåret, så om lidt vil jeg sende en indkøbsseddel i enden af Kenneth og bede dem begge trække udenfor i det smukke solskin. Imens vil jeg tage et velfortjent bad. Det er ved at være på tide.

Du vil sikkert også kunne lide