17

Det tegner godt…

Det blev en nytårsaften, der stod i pigernes tegn. Kenneth og jeg havde fået tildelt rollen som statister, men det passede os ganske udmærket. Der blev kræset om Oline og veninderne, som vist hyggede sig ganske gevaldigt, mens vi sørgede for at gøre det samme.

God mad, god vin, et par drinks og så ud at skyde nytåret ind med de tre teenagere, som siden foretrak, at tage ud på løjer i kvarteret. Mens de gjorde det, nød vi en kop kaffe og lidt god musik.

Jeg kom ind i det nye år uden tårer. Nytårsaften var en af Alexanders yndlingsaftener, så når raktetterne farver himlen, kan jeg mærke savnet af ham ekstra stærkt, men i år er afstanden blevet så stor, så jeg kunne savne med varme i maven i stedet for tårer på kinden. Det var en rar oplevelse og det tegner godt for det nye år.

Pigerne var ikke sådan at trætte, så det endte med, at vi gik i seng, før de gjorde. Det betyder også, at vi har været oppe, før dem. Nu er køkkenet klart til at modtage en flok høns med trætheden malet i de hvide ansigter. Kenneth er inde for at vække…

Om lidt genlyder køkkenet af pigestemmer. De får lov til at bestemme farten, for vi har ikke det mindste travlt. Lidt senere bliver gæsterne hentet. Så bliver der ro og måske tid til en god film sammen med Oline, som er glad, tilfreds og på vej.

Det nye år er startet i fin stil. Jeg har planer om at fortsætte ad samme sti.

Du vil sikkert også kunne lide