7

Hyggesøndag

Det holdt hårdt, men det lykkedes til sidst. Nu sidder hun i sofaen, under dynen, som er slæbt ind foran tv’et. Hun er optaget af Stephen Kings Pulse. Jeg forstår ingenting… og jeg har forsøgt mig, men det blev mere til ærmestrik end film.

Hun synes, at den er fantastisk. Hun elsker gys, så det her er vand på hendes mølle. Der er gjort forberedelser, inden filmen er startet. Alt er indenfor rækkevidde…

Hun glemmer at spise det. Hun er faktisk ikke frygteligt vild med slik, men det skal være der. Lige indenfor rækkevidde. Det sørger hun for… og så kommer jeg forbi, trænger til, at vi igen kan se bordet og i det hele taget kan jeg lide, at der er fremkommeligt i stuen.

Hun opdager ingenting det første lange stykke tid…

Pludselig kigger hun rundt og udbryder…

Sig mig engang… hvor blev hyggen af?

Jeg synes, at den er lige her. Med ryddet bord, tændte stearinlys og en hyggelig film forude. Den næste får jeg nemlig lov til at bestemme ;-)

Du vil sikkert også kunne lide