18

For nu…

Hold da fast, hvor hue og vanter har gjort gavn i dag. Der er frygteligt koldt udenfor og jeg var af sted på job, som det sig hør og bør på en helt almindelig mandag. Skønt! Intet mindre end skønt. Armene holdt ud og jeg holdt fast, så det er vist, som det skal være.

Jeg fik kørt i den nye karet og fik endda muligheden for at prøve at parkere uden ret meget plads. Det gik forrygende, så den er godkendt. Bagefter var det hjem igen. Heureka!

Hjemme ventede skotøjsæsken med de nye indkøb. Der var endnu et sæt Knit Picks, som kommer i et ganske udmærket plastiketui, men jeg er et rodehoved, som ender med at have vendt skidtet på hovedet hundrede gange, inden jeg igen skal finde et eller andet i det. Så er der rod. Det er slut nu, for der indkøbt et praktisk ringbind til opbevaring af både nye og gamle strikkepinde. Der er også suppleret op på pindefronten. Nye, ekstra pinde, ekstra wirer og så er jeg kørende for en tid.

Som der dog er orden. For nu…

Du vil sikkert også kunne lide