11

Modsat

Mandagen sluttede i den anden ende af byen. Næsten. Eller med andre ord lige henne om hjørnet. I nærheden af det, der kommer tættest på et højhus her i byen.

Der er ikke megen trøst i sådan en udsigt, men til gengæld er udsigten fantastisk fra de øverste etager. Jeg ved det, for jeg har været der. Engang. Ikke for nylig, for jeg gør ikke i den slags, hvis jeg kan slippe.

Der lå stadig rester af de små mængder sne, som er faldet i løbet af natten. Ikke noget, som kan genere det mindste, så der var ikke noget snekørsel i den nye, dejlige, store, rummelige, sorte bil, som endnu ikke har fået et navn. Til gengæld har jeg fået en hovedpine. Sådan en, som ikke er forsvundet efter en pille og en lur. Sådan en, som er tung af ildevarslende trusler om influenza og hvad ved jeg, men jeg er optimist, så jeg sætter min hat på skrå og satser på, at det ikke bliver til mere end det.

Livet er godt og når ingenting ud over en hovedbanken bider mig i halen, kan de kalde dette her årets mest deprimerende dag. Jeg er da ligeglad. Jeg har det fantastisk.

Du vil sikkert også kunne lide