13

Jeg skal bare lige…

Der er dømt pause, inden dagen igen indtages med store skridt. Der må pauser til i en hverdag, som for øjeblikket er en følelsesmæssig rutsjebane. Det er lige, at jeg får åndenød, men jeg klarer mig igennem. Ikke uden rifter, men den slags heler igen.

Jeg er alt for følsom, for jeg og alle mine kære har det godt. Jeg står åben lige nu. Pivåben. Det betyder, at jeg tager alt indenbords. Alle de udfordringer, sorger og håndkantsslag verden tildeler andre omkring mig, går lige i mit hjerte og jeg får ondt, bliver frustreret og ked af det på deres vegne og jeg kan konstatere, at jeg ikke er i stand til at sortere i indtrykkene. De ryger bare igennem uden filter. Det er upraktisk, men hellere have det sådan, end aldrig at kunne mønstre empati, medfølelse og interesse for mine medmennesker.

Jeg skal bare lige have en pause…

Du vil sikkert også kunne lide