21

Ung søndag

Det er søndag, som jeg elsker den. Ingen pligter, kun små gøremål, som kan overståes på ingen tid og bagefter er der så en stak bøger, som skal pakkes, så de kan sendes ud i verden til deres nye ejere.

Senere vil jeg igen tage hul på broderiet. Det går frygteligt langsomt, men det er øvelsen for mig. Jeg er nødt til at finde tålmodigheden frem, for det her er noget, som ikke er færdigt på et øjeblik. Ind imellem kan der vel strikkes en smule, hvis frustrationen over tempoet bliver for meget.

Målet er en stribet pude. Lodrette striber, så billedet snyder og skal vel vendes en halv omgang. Farverne er i deres spæde vården. Der kommer mere til. Paprika, tænker jeg lige nu. Og så skal der vel rødt, blåt og turkis, syregrønt og…

Der er nok at gå i gang med. Søndagen er stadig ung.

Du vil sikkert også kunne lide