5

En fin start

Morgenfrisk kan man ikke kalde mig, men oppe er jeg. I gang med den første kop kaffe, sidder jeg og beregner tidsforbrug på en køretur nordpå. Krak er min bedste ven, når jeg skal lave et overslag. Til den tid lægger jeg så den samlede Liselotte og får en cirkatid, som giver et billede på, hvornår jeg skal ud af døren.

Den samlede Liselotte er summen af køretemperament, erfaring med lokaliteten og den viden, jeg kan have fået fra andre kolleger. Nogle gange kan jeg spare et kvarters tid og de minutter er meget værd om morgenen, så der tages skam højde for dem.

Jeg når at drikke kaffe, inden jeg skal ud af døren. Jeg er nemlig tidligt oppe. Jeg vågnede seks minutter før uret ringede. Klokken 6.24 for at være præcis. Hvorfor ved jeg ikke, men det er jo også ligegyldigt. Jeg slap for uret, som jeg hader.

Efter en enkelt times tolkning er det retur til Aalborg, så jeg kan ikke påstå, at jeg bliver overanstrengt i dag. Det passer fint, for der er stadig opgaver, som venter hjemme. I min postbakke ligger beskeder om rettelser, tilføjelser og andet, som skal effektueres senere, men overanstrengt? Jeg tror det ikke.

Det bliver en god dag. Jeg kan mærke det :-)

Du vil sikkert også kunne lide