35

Femogtyve kilo silke

Pakkeposten er vant til lidt af hvert, når han kommer forbi vores adresse, men i dag var alligevel den dag, hvor han måtte have sækkevognen frem fra gemmerne, inden han begav sig ind over gårdspladsen.

“Ja, jeg aner ikke, hvad der er i den kasse, men den er djævelsk stor og frygteligt tung! Du kan under ingen omstændigheder løfte den! Jeg kan knapt nok!”

Næ, jeg kunne se, hvad han mente, da jeg modtog pakken, som var stor som et hus. Den måtte efterlades ude i tøsneen foran hoveddøren. Kenneth måtte op og trække den indenfor. Så åbnede han for den…

Femogtyve kilo morbærsilke!

Kom lige og påstå én gang til, at jeg køber meget garn…

Garnet er købt nede hos BC Garn, så jeg håber ikke, at du står og mangler morbærsilke, for Kenneth må da have tømt Majas lager og jeg tør slet ikke tænke på den stakkel, som har pakket og håndteret de mange kilo.

Silken skal anvendes til luksus indenfor Kenneths virkefelt, men jeg har fået lov til at snuppe en sjat, hvis jeg skulle få lyst. Det kunne der da være en chance for. Jeg si’r det bare.

Du vil sikkert også kunne lide