5

Sne i Vorupør

Det sner. Det er ægte vinterferie, med sne og smukt lys. Snefnug vælter ned fra himlen og både Oskar og jeg elsker det. Morgenturen foregik i adstadigt tempo og med smagen af sne på tungerne.

Indenfor var og er der stille.Vi er de eneste, som er oppe, men kaffen er varm og strikketøjet indenfor rækkevidde. Mens jeg strikker lidt, sidder Oskar henne foran terrassedøren og kigger længselsfuldt ud. Han elsker snevejr. Han synes nok, at vi burde gå ud igen, men jeg nægter lige nu, for jeg hoster fortsat og forkølelsen har endnu ikke trukket følehornene helt til sig.

I radioen lover de fortsat sne. Det er dejligt, for jeg elsker sne, men senere i dag, skal mor hentes i Aalborg og det betyder mindst tre timer på snedækkede veje, så nedbøren kunne godt have ventet en dags tid eller to, men det går jo altid alligevel og tid, det har vi jo nok af. En hel uge.

Du vil sikkert også kunne lide