14

Stille morgen

Først stod jeg op. Så kom mor og Oskar også ind i verden med fynd og klem og nu sidder vi så her og nyder udsigten til fyret, som lige nu er pakket ind i små, smukke snefnug.

Oskar er heldig med mor, for der er ingen slinger i valsen. Der går ikke mange minutter, før de to er at finde ude i klitterne med halstørklæde og hundesnor på jagt efter nye dufte. Han elsker hende og det forstår jeg godt.

Nu er de hjemme igen. Der er serveret kaffe for mor og Oskar sidder og troner ved siden af hende i sofaen, for det er nu engang sådan, at er hun i nærheden, kan vi være sikre på, at Oskar er lige ved eller helst ovenpå hende. Hun skal jo ikke have chancen for at smutte igen. Ikke tale om.

Der går sikkert en times tid endnu, inden der er liv i huset. Det gør ingenting. Vi holder alle tre af stille morgener.

Du vil sikkert også kunne lide