10

Morgenlys

Morgenudsigten er fantastisk. Solen er på vej op, da jeg træder ud på terrassen, for at se havet.

Farverne er så smukke, når lyset bryder frem. Varme og intense, men sneresterne kan de ikke skjule. Der er faldet et tyndt, hvidt lag i løbet af natten. Ikke noget, som kan forhindre dagens udflugt, heldigvis.

Mågerne hænger i luften og skriger. Selv om morgenen er de ikke stille. Der må være fisk på stranden, for de har frygteligt travlt.

Da jeg har drukket mig mæt i den helt specielle, friske luft ved havet, går turen ned i køkkenet, hvor dejen har koldhævet i køleskabet hele natten. Dejen ser perfekt ud. Bollerne er hurtigt sat på bageplade og så ryger de i en brandvarm ovn. De hæver pænt og tager hurtigt farve.

Mens de bager færdig, tager jeg endnu en tur udenfor. Jeg skal lige have endnu et billede af morgensolen i fyret. Det ser mildere ud i dag. Det bliver en god dag.

Jeg er medløber. Jeg lader andre om at planlægge dagen. Jeg glæder mig til bare at lade mig overraske. Jeg er klar.

Du vil sikkert også kunne lide