17

For en i hede hule h…

Altså…

Jeg blev sådan lidt aflyst tidligere i dag. Lidt betyder, at den sidste af dagens opgaver ikke blev til noget, så i stedet skyndte jeg mig at smide stængerne ind midt i en af de arbejdsrelaterede opgaver, som ligger og venter herhjemme. Da den var til ende, ringede jeg til kontoret, fortalte den sølle og totalt vanddrivende, men fuldstændig sandfærdige historie om de pokkers taburetter i Hjallerup, som simpelthen ikke havde sluppet hjernekisten og fik en aftale i stand om, at jeg godt lige kunne køre en tur til Hjallerup, hvis ellers mobilen var åben for hasteopgaver. Det lovede jeg og tog Kenneth med på passagersædet.

Taburetterne var ikke solgt. Jeg var forelsket, kunne jeg konstatere og der gik ikke mange øjeblikke, før jeg havde taget beslutningen. Med hjem skulle de, uagtet at ejeren ikke var til hverken at hugge eller stikke i. Prisen var den samme, som i søndags. So be it… men nu skulle de altså med hjem.

Ud i bilen røg taburetterne og så gik turen hjemad. I Nørresundby mente jeg, at Kenneth skulle overtage rattet, for bilen kørte underligt og ville ikke rigtigt op i omdrejninger. Kenneth kender mit køretemperament, så han mente selvfølgelig, at jeg var tosset og utålmodig. Ha! Som om det nogensinde sker for mig!

Vi nåede lige akkurat til Møllen ved Hobrovej, så stod røgen bagud af en bil, som sagde de mest fantastiske lyde. Det lød omtrent som Fangekoret på en god dag. Nu holder Sharanen så ovre på Scheelsmindevej og er DØD og taburetterne måtte jeg efterlade i bagagerummet, for det er helt håbløst at spadsere flere kilometer læsset med sådan et par fætre, så der ligger de jo godt. Sgu!

På starten af Gugvej da jeg var udmattelsen nær, kom en kollega pludselig kørende imod os. Vi vinkede i vildskab og prøvede at signalere, at vi sådan set var villige til at sælge både vores slidte kroppe og Oskars bedste tyggeben for et lift hjem, men kollegaen smilede bare og vinkede velvilligt tilbage, mens hun fortsatte ind mod Aalborg, akkurat som om hun jævnligt møder os på gåben. Som om…!

Så kunne man jo enten vælge at græde eller grine. Vi skreg af grin. Det hjalp, så det endte faktisk med, at vi nåede helt hjem uden meget andet end den femkronestore vabel jeg nu har under venstre fod, fordi jeg ikke ligefrem havde taget traveskoen på. Man er vel et heldigt menneske.

Så sendte jeg en sms til en veninde og fik denne besked tilbage:

Ahrj, din stakkel. Du har sgu ikke bilkarma. Måske har du engang været en hensynsløs indisk knallertfører, som nu soner i nuværende liv.

Gu’ har jeg så!

Du vil sikkert også kunne lide