8

Arbejd, arbejd… men på den fede måde

Dagen i dag indeholder små, hyggelige opgaver af den slags, jeg holder allermest af.

Jeg startede med den nemme…

Susan skulle have sine bannere forlænget. Nyt blogformat har gjort, at der er brug for lidt bredere bannere, men hun er i forvejen så glad for dem (de skifter med årstiden), så det var ingen kunst. Lidt bredde på og så et par høns eller fem, så er hun forhåbentlig snart kørende igen ovre i Missouri, hvor foråret også er på vej ligesom her, hvor solen skinner dejligt udenfor mit vindue.

Nu venter et pindsvin forude. Et bestilt pindsvin, som skal være sødt, men kun i silhuet. Javel ja, tænker jeg så, men jeg har allerede været i gang, så det handler formentlig udelukkende om en finpudsning, så kan Steen komme i gang med at arbejde med resten af det site, som venter forude.

Kenneth har lagt billet ind på noget af min tid og det er vel næsten altid sådan, at de nærmeste må vente længst. Han har i hvert fald været tålmodig, så nu er det vist hans tur. Efter pindsvinet kommer turen til hans bestillinger og så er den dag garanteret væk og solen gået ned medmindre jeg trykker på speederen… og det har jeg jo for vane, så…

Du vil sikkert også kunne lide