18

Åh, så smukke…

Jeg er så heldig at kende et utrolig kreativt menneske, som sjældent tænker på sig selv, men ofte tænker på andre. Andre inkluderer mig, så der ligger tre meget smukke tørklæder på mit bord.

Nunofiltede, farverige og lette som fjer ligger de og frister. Farverne er smukke og det er svært ikke at forelske sig. Filtet silke vejer ingenting, varmer på den luksuriøse måde og så ligner tørklæderne en halv million, så forestil dig lige min overraskelse, da jeg ikke skulle vælge, men bare beholde. Alle tre!

Farverne bliver helt utrolige, når de mikses, som de gør med filtningen her. De bliver nærmest gennemsigtige og akvarel ligger lige for, når jeg skal beskrive, hvordan farverne løber ind i hinanden. Det er lidt af den samme virkning, som vådt i vådt med en pensel og lidt vand. Meget smukt.

Jeg er vild med de lange, umage ender, som udgør afslutning på tørklæderne. Det gør dem uhøjtidelige og rå på den måde, jeg elsker.

Sammen med rustikke brocher er de med til at gøre min sorte hverdag farverig.

Tørklæderne vejer ingenting, så det føles bare blødt og let at have dem om halsen. Jeg er meget begejstret og forstår slet ikke, at hun ikke forlængst er i gang med en storproduktion, for de må så absolut kunne sælges. Ren luksus er de.

Tørklædet ovenfor er så smukt. Jeg elsker den syregrønne, som optræder, som en sur kontrast til de røde og blå farver. Det er det tørklæde jeg har brugt mindst, men det handler vist mere om, at jeg skal vænne mig til at bruge rødt, for jeg synes, at det er utrolig smukt.

Dette tørklæde ender med at være slidt i stykker. Det får sort tøj til at ligne en halv million og måske er det svært at se på billedet, men der løber floder af bronze ned gennem hele tørklædet og netop den kontrast gør det så interessant i mine øjne. Jeg får mange spørgsmål til halspynten, når jeg bærer det, så jeg er ikke den eneste, som er vild med farver, struktur og de umage ender.

Det sidste tørklæde er det, jeg har brugt allermest. Jeg elsker farverne, som løber kongeblå over blækblå til syregrøn med petroleum som mellemmand. Det er lige mine farver. Jeg elsker vist blå og petroleum er en afart, som slet ikke falder skidt ud, når jeg selv skal vælge.

/many er et af de mest gavmilde mennesker, jeg kender og så rammer hun altid plet, når hun giver mig gaver. Hun kender mig og ved lige præcis, hvad jeg vil elske. Jeg elsker de her tørklæder. Hvem ville ikke det?

Du vil sikkert også kunne lide