5

Morgenlys

Da jeg stod op, var det lyst udenfor. Det gør altså en forskel for min biologi. Det er meget nemmere at finde energien, når lyset er på vej og da jeg så huskede, at jeg igen er kørende, gik det ualmindelig nemt med at komme ud under bruseren. Det er sidste arbejdsdag, inden jeg kan holde weekend. Det er dejligt og jeg trænger. Der er røget mange timer ind på kontoen denne uge, men sådan er nogle uger og specielt dem, hvor jeg også arbejder hjemmefra, kan trække nogle timer.

Vi præsenterer et nyt tolkebookingsystem, som fremover skal gøre det meget nemt at bestille tolk for vores brugere. Der ligger en lang proces forud for præsentationen, så det er naturligvis kulminationen af mange måneders arbejde, når vi endelig kan slå dørene op for det nye koncept. I den forbindelse får vi også nyt navn og det betyder, at der skal laves nye papirvarer og andet relevant merchandise, så der har været rigtigt travlt den sidste tid.

I kassen ovenfor ligger et af mine skilte. Vi bærer skilt, når vi går på arbejde. Samtlige tolke i Center for Døve skal udstyres med nye skilte og dermed forsvinder vores gamle logo, som jeg ikke er specielt gode venner med, så jeg er ikke ubetinget utilfreds og glæder mig meget til at tage hul på “den nye tid”, som byder på et meget enklere skilt. Det er en detalje, men det er en detalje, jeg bærer rundt på hver dag. Jeg glæder mig.

Sådan er jeg så nem og så på en fredag, som ikke byder på meget sol, men til gengæld indleder den en weekend, som er tiltrængt. Dagen skal nok blive god. Jeg kan mærke det… og om lidt vil jeg køre ud og indtage verden. God fredag til dig.

Du vil sikkert også kunne lide