12

Amelia er færdig!

Solen skinner, familien har det godt og jeg er færdig med Amelia. Færdig som i “sådan én mere ville være helt fantastisk, for pasformen er helt eminent og jeg elsker den allerede”, så jeg er mere end fristet af endnu en i samme model og jeg har nydt at strikke de sidste pinde, siddende i sofaen, mens solen væltede ind af vinduerne.

Modellen sidder utrolig godt og er meget klædelig med markering af taljen. Størrelsen er perfekt og farven overraskende flot, når den kommer på. Cascaden klæder modellen, som falder blødt og lækkert og nu mangler kun knapper og en hurtig vask, så er den klar til at blive slidt op.

I morgen vil jeg køre til byen og finde de helt rigtige knapper til trøjen. Den slags er kunst også.

Pauseblomst

De kolde facts kommer lige her…

Model: Amelia

Pinde: 4,5

Størrelse: Large

Garn: Cascade 220 Heathers i farven Celery købt lige her.

Garnforbrug: 496 gram

Forandringer: Jeg fulgte stort set opskriften til punkt og prikke, men valgte i stedet for at lukke maskerne langs halsudskæring af, at lade dem hvile på pinden, til jeg igen skulle strikke den afsluttende halskant.

Jeg kommer til at elske den trøje og den bliver helt sikkert et hit til sommer, hvor aftenerne kan være en smule kølige. En dusk bladselleri om skuldrene og jeg er kørende.

Du vil sikkert også kunne lide