11

Blondedrømme

Hjemme igen stod hovedpinen på lur, så jeg snuppede to store glas vand og fortsatte ud i haven, hvor solen skinner og foråret har fundet vej. Nederst i haven, nede i skovbunden, står store bundter af vintergæk og lokker, så jeg snuppede en håndfuld med indenfor.

Nu står vintergækkerne i en gave, jeg er meget glad for. Faktisk elsker jeg den og forsøger ihærdigt at slide den op, men en kande af den karat er uopslidelig. Derfor har den flere funktioner. Ind imellem pynter den med blomster, som vintergækkerne her og på andre tidspunkter, er den på bordet med skummet mælk, som gør kaffen ekstra lækker.

Kanden stammer fra /manys barndomshjem, så den er givet med hjertet og jeg påskønner så smuk en gestus. Den er flittigt brugt, og kan jeg snige mig til at have den indenfor synsfeltet, gør jeg det.

Vintergækkerne klæder det smukke, blå mønster, synes jeg…

Jeg drømmer om helblonde til tolv. En skønne dag lykkes det vel :-)

Du vil sikkert også kunne lide