13

Det ser ud til at lykkes…

Gud fri mig vel, hvor det tager lang tid at strikke den bort, men den er arbejdet værd. Den bliver en smuk afslutning på den trøje, jeg kun drømmer om lige nu. Borten er ikke spor vanskelig at strikke. Bare langsommelig.

Jeg satser og snor mig. Jeg har slået et temmelig tilfældigt maskeantal op, for jeg vil gerne, at trøjen ender med at være temmelig åben foroven, men den slags er altså svært at beregne, så der er virkelig bare talt knapper, slået op og strikket derud af i blinde. Det ser ikke helt håbløst ud.

Jeg er gået i gang med bundfarven, som er en underlig, lys muldvarpefarve. Bedre formår jeg ikke at beskrive den, men jeg kan lide den og det er trods alt det vigtigste.

Alt garn er fra lageret. Restegarner til bærestykket og Cascade til resten. Uhm, som det er en fornøjelse at lade masker glide af pindene i det garn og dette stykke strik kan fint dele plads med den stærefarvede Amelia, som også vokser støt. Det er godt at have lidt at skifte med afhængig af humøret.

Du vil sikkert også kunne lide

13 kommentarer

 • Svar
  Vævestrik - hvordan? | Slagt en hellig ko...
  22. marts 2009 at 13:12

  […] laves millioner af varianter over teknikken og det er rigtigt sjovt at eksperimentere med, men til trøjen med det farverige bærestykke, har jeg ladet mig inspirere kraftigt af Isagers model […]

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. marts 2009 at 11:41

  Jeg synes, at det ser lovende ud foreløbig, men vi får se, for man kan jo aldrig vide ;-)

  Jeg strikker videre fuld af fortrøstning :-)

 • Avatar
  Svar
  Kari
  22. marts 2009 at 10:11

  God morgen!
  Trekkfuglene har landet på mitt kjøkkenbord :o)

  Jeg har spart dine fugler til våren, og jeg koser meg med å klippe de til denne rolige morgenstund.

  Tusen takk for at du deler!

  Klem fra Kari*

 • Avatar
  Svar
  Marianne
  22. marts 2009 at 09:51

  Hvor er det simpelt og smukt – og farver spiller godt mod hinanden – jeg venter i spænding på det færdige resultat.

 • Avatar
  Svar
  fisefornem Pernille
  22. marts 2009 at 09:20

  Det ser SÅ godt ud! Lækre farver!

 • Avatar
  Svar
  rosa
  22. marts 2009 at 09:02

  Du er dyktig : ) Jeg blir imponert hver gang du sier du “bare” slår opp noen masker også strikker du ut fra ditt hode. Strikker mye men er HELT avhengig av mønster… Du inspirerer…takk : )

 • Avatar
  Svar
  jeanette hegaard
  22. marts 2009 at 07:12

  Det ser ski… godt ud med den bort – WAUV.

 • Avatar
  Svar
  flinkonella
  22. marts 2009 at 00:06

  Knapperne Liselotte, dem er eg helt vilde med og så læder…..de er spændende.

 • Avatar
  Svar
  Nicole
  21. marts 2009 at 22:09

  Suk hjerte brist ikke !

  Mon jeg får lært det en skønne dag at bare kunne slå op og strikke der ud af ????

  Man må aldrig opgive håbet – så jeg nyder i stedet for at kigge dig lidt over skuldren her.

  God hyggeweekend til dig og dine !

 • Avatar
  Svar
  Smurfa
  21. marts 2009 at 20:41

  Den trøyen ser virkelig spennende ut med den borden, håper du får tid og overskudd en dag og vil forklare oss “fantasiløse” hvordan du gjør det;-) Kjempelekre farver sammen- hvilke knapper har du tenkt å bruke?
  Er denne trøyen strikket ovenfra og ned som cirkacardiganen din?

  Jeg må innrømme at jeg har blitt en fæl copycat av å se her inne, men jeg bor jo i Norge, så det er vel liten mulighet for at vi støter borti hverandre. Tusen takk for at du deler din kreativitet med oss og ha en kos weekend med mann,dyr og barn:-))

 • Avatar
  Svar
  Anette
  21. marts 2009 at 19:49

  Den ser rigtig lækker ud – er spændt på at se den færdig

 • Avatar
  Svar
  Annette
  21. marts 2009 at 19:19

  Den bort ser virkelig interessant ud – gad vide hvordan man gør!!!!

  Det er nogle fantastiske lækre trøjer du strikker – det gir´god inspiration – tak for det…..:-)

 • Avatar
  Svar
  Irene Aagaard
  21. marts 2009 at 19:12

  Så flittig du er med at strikke trøjer/cardigans, men de er også rigtig gode til den dejlige forårstid vi går i møde. Kommer der lidt mere info om, hvordan du strikker borten ? Den ser vældig spændende ud, og sommetider er det rart med lidt variation af ribborter.
  God (strikke)aften !
  Jeg er i gang med Decimal fra Knitty spring 2009 – den er også sjov at strikke.

 • Byd gerne ind