49

Nogen skal jo være det…

Fridage kan bruges til så mange ting, men én ting var helt sikkert i dag. En fridag skulle det være. Det var trængsel på øverste etage, så den trængte til et hvil.

Den slags forvalter jeg bedst med noget mellem hænderne, så der er hæklet hippie-dippie-dupergardin til badeværelset. Hel igennem fantastisk er det. Sådan ét, man bliver glad af at kigge på.

Gardinet er hæklet sådan på slump, men det passer perfekt og ind imellem har man lov til at være heldig.

Ind imellem byder jeg Kenneth mere, end jeg kan forvente, han kan håndtere, men i det her tilfælde, kom han hjem fra dagens handel, kiggede på det og sagde “Det ser sgu da meget sjovt ud” og sådan overrasker han mig gang på gang. Det får lov til at hænge en tid.

Ja, vel er jeg tosset, men nogen skal jo være det!

Du vil sikkert også kunne lide