6

Småting

Klokken 4.38 blev jeg vækket af Kenneth “Jeg kører nu”, var beskeden, for han er på vej til Leipzig og har lovet ikke at komme hjem igen med Lederhosen. Jeg ønskede ham en god tur, var pludselig lysvågen og brugte siden en evighed på igen at falde i søvn. Efterfølgende har jeg haft den underligste drøm, hvor jeg blev konfronteret med en alt for omfangsrig samling af gamle ekskærester, som allesammen insisterede på, at de var min foretrukne. Temmelig besværligt var det for at sige det mildt og forviklingerne var til at tage og føle på. Der var åbenlyse skænderier, ophedede diskussioner og tøsefornærmede drenge, som stak af og skulle trøstes og forsikres om, at jeg da stadig holdt af dem.

Hvad sker der lige?

Ind imellem gør hjernen de underligste krumspring og fuldstændig udenfor virkelighedens kontekst er man pludselig viklet ind i et net af usandsynlige hændelser. Og besværligheder.

Man kan blive så taknemmelig for at være lige der, hvor man er. I virkeligheden og med en teenagedatter på Brobygning og derfor ikke i stand til at tage en frisk beslutning på tekstilfronten, men i stedet i gang med at klæde om for tredje gang, mens man tapper utålmodigt i bordet og ser tiden løbe stærkere, end man bryder sig om. Småting, siger jeg bare.

Du vil sikkert også kunne lide