3

Påskegave

Der lå en gave og ventede herhjemme. Sådan en gave, som man kan være heldig at rende ind i engang imellem. Sådan ganske ufortjent, men absolut ikke mindre velkommen…

Påskegave

Jeg har påskevagten. Jeg arbejder mandag, tirsdag – og har vagt torsdag, fredag, lørdag og søndag, men tænk engang, der er ingen opgaver til mig. Jeg har påskefri. Påskefri, som fri til at være sammen med familien og nyde, at der er en streg fridage i træk, som kan bruges til hvad som helst.

Jeg har ikke kunnet planlægge noget denne påske, for vagten havde jeg og opgaver kunne der komme, så der er ikke planlagt påskefrokoster, vennekomsammen og sjov og ballade. Der har været stilhed før stormen eller noget…

Jeg nåede lige at konstatere, at jeg er ualmindelig heldig, så var der lagt planer. Nu skal der hygges igennem. Som jeg dog glæder mig og så er der endda plads til elastiske udfald. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide