7

Blid og blød…

– er nok ikke de ord, de fleste ville finde først, hvis de skulle beskrive mig, men jeg er det. Med passende mellemrum. Og helt specielt bliver jeg det, når Kenneth kommer hjem med en favnfuld sprøde, hvide tulipaner.

Det gjorde han for et øjeblik siden. Den slags betales i kys, så der er gået nogen til på den konto. Der er mange tulipaner, skal jeg sige dig. Rigtigt mange. Jeg elsker dem!

Blid og blød

Vaserne skal findes frem og foråret spredes overalt i huset. Her er dejligt rent, ryddeligt og vi er klar til en aften i sofaen, nu vi ikke skal sidde på restaurant og spise fint. I stedet snupper vi en mad eller to på groft rugbrød. Der bliver garanteret både sild og sødt, hvis jeg kender Kenneth. Jeg glæder mig, for jeg elsker madder.

Blid og blød

Oline er også klar til aftenhygge i sofaen. Hun er sådan set kun klar til hygge. Jeg har ikke set hende i andet end nattøj siden søndag aften, hvor vi kom retur fra København. Hun har påskeferie og ferie er lig med nattøj. Faktisk hader hun at skulle ud i ferierne, for hun elsker at kunne lave ingenting og bare nyde, at nat og dag kan drejes, som det passer hende.

Jeg forstår hende. Jeg nægter også følge klokken. Uret er forlængst smidt og vi nyder, at der er udsigt til mange dages tidsanarki. Vi er frihedselskende mennesker, hun og jeg.

Gode film kom an! Vi er klar og jeg kan hurtigt finde min pyjamas.

Du vil sikkert også kunne lide

7 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. april 2009 at 10:11

  Hanne, jeg er SÅ misundelig på dine Pala-vaser, så jeg gider ikke høre om dem ;-)

  Som om… de unger overhovedet kommer ud af det nattøj. Jeg synes faktisk, at det er helt i orden at nyde og det er de eddermugme gode til, de to :-)

 • Avatar
  Svar
  Hanne
  9. april 2009 at 09:56

  Min Pala-vase står fyldt med orange tulipaner – det´ så pænt.

  Sønnen har det som Oline: Mit nattøj er mit hjem…. men senere skal han på tvansgarbejde i haven, for den gamle hønsegård skal rives ned! Som om….

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  9. april 2009 at 01:18

  Hvide tulipaner er det bedste, jeg ved. Nu står de i en kæmpestor glasvase og vækker glæde hver eneste gang, jeg ser på dem :-)

 • Avatar
  Svar
  Karin
  9. april 2009 at 00:55

  Dejlige tulipaner fra en dejlig mand. Sikke sød han er.

  Jeg vil hente nogle hyancinter ind fra haven imorgen, og så holder vi forresten også ferie som jer. Med uret skråt op og ellers i nattøj og med film. Ud når vejret passer og kun aftaler i sidste øjeblik. Så har vi vores frihed… ahh

 • Avatar
  Svar
  Marina
  9. april 2009 at 00:02

  Tulipaner kan man ikke få for mange af og kys kan man ikke blive fattig af at give. Rigtig god påske til jer allesammen.

 • Avatar
  Svar
  Marianne Bentzen
  8. april 2009 at 23:01

  Også rigtig god påske til dig med de skønne hvide tulipaner. Jeg tror, at jeg vil lade min William læse med på bloggene herfra Nordjylland – måske kunne det inspirere ham til at komme hjem med lidt blomster til mig.
  De der indkøbsposer du har syet skulle du sætte til salg!!!!!!!
  Kærlig hilsen
  Marianne

 • Avatar
  Svar
  Gudrun
  8. april 2009 at 22:24

  Så koselig dere har det! Hvite tulipaner er det peneste jeg vet. Mine er gule. Takk for tipset om å legge bort klokken og ta på pyjamas. Takk for oppskrift på nålputer. Jeg har laget en allerede – i gult og orange påskefarger. Den ble heklet i Guds frie natur i formiddag. God påske!

 • Byd gerne ind