23

Netfeber

Formiddagen er tilbragt ved symaskinen, mens jeg ventede på besked fra Lønstrup. Ingen kan nemlig vide, om den slags bare er kortvarigt og ikke noget, som smitter, men… vi er enige om, at vi ikke løber nogen risiko.

Mens jeg ventede, kunne jeg lige nå at finde symaskinen frem sammen med lidt stof, som længe har ligget på hylden og ventet på, at jeg tog mig sammen. Det gjorde jeg så nu. Efter lidt klipperi, var jeg klar…

Frem med symaskinen

Jeg skulle have syet nogle indkøbsnet. Jeg er ikke fanatisk omkring miljø og genbrug, økologi og CO2-udslip, men jeg gør lidt her og der og bilder mig ind, at det er bedre end slet ingenting. Indkøbsnet i stof er ét af tiltagene. Der ligger som regel et par stykker i bilen, så jeg er klar til lidt af hvert, men jeg er ved at mangle. De slides og nye var på sin plads.

Indkøbsnet

Det blev til to store net i en rest voksdug. De er forstærkede, så de kan bære mælk og kartofler, uden at miste hankene. De har en størrelse, som svarer godt overens med en stor plastikpose og så er bunden gjort behageligt rummelig og bred, så de er nemme at pakke i. Jeg hader, når der ikke kan ligge to liter mælk ved siden af hinanden og sådan er jeg så sær…

Strikkenet

En lille rest grønt blev forvandlet til endnu et net. Ikke så stort, som de to andre, men rummeligt og anvendeligt og så fik den rest også ben at gå på. Nu gider jeg ikke mere og symaskinen er forlængst pakket væk. Opmærksomheden rettes ud i verden, som med garanti venter på mig.

Var der nogen, som sagde stedmoderblomster?

Du vil sikkert også kunne lide