8

Om et øjeblik

Mens jeg var ude i andet ærinde, har solen indfundet sig i Aalborg. Det skal der ikke klages det mindste over, for jeg har endnu ikke haft tiden til rigtigt at nyde terrassen, men i dag må være dagen for den slags udskejelser. Jeg skal nok vogte mig for at komme til at lave noget derude. Det handler om en kop kaffe, et strikketøj, som mangler opmærksomhed og så for resten af pengene ingenting.

Trekantsnipper

Jeg er ude i nogle snipper. Endelig er den første halvdel af sjalet færdigt. Når jeg skriver endelig, handler det ikke om et stort arbejde, men en masse optrævling undervejs. Den opskrift jeg havde fundet på nettet, var så fejlbehæftet, at jeg endte med det ene hysteriske anfald efter det andet. Til sidst kastede jeg håndklædet i ringen, startede forfra og lavede mit eget mønster, som duede. Ah, som det gjorde godt og som det da gik strygende, da det endelig var i hus.

Nu er den første side af sjalet færdig og jeg er i gang med at eksperimentere med snipper. Jeg orkede ikke at gå i gang med den fundne opskrifts snipper, for erfaringen sagde mig, at de formentlig også ville være fejlbehæftede. Heldigvis er jeg den lykkelige ejer af en stor samling strikkede kanter og mellemværk, så det var bare med at vælge den rigtige til projektet.

Valget er faldet på en enkel, ikke så forfærdelig bred snip med ganske få, nemt memorerede trekanter. Det går forrygende og jeg kan slet ikke vente med at nå til enden af den første halvdel, så jeg kan brede strikketøjet ud og se sjalet i fuldt (halvt)  format. Lige nu har jeg ikke megen fornemmelse af resultatet, men om et øjeblik er det tid for et kig. Jeg håber, at det er mere end tyngden, kvaliteten og garnvalget jeg er tilfreds med.

Du vil sikkert også kunne lide