3

Glæden ved at (se andre) arbejde

Ha! Jeg gik alligevel ned og tævede løs på skvalderkålen i staudebedet. Ondt i ryggen kan gøre ond i sulet og så er det godt at kunne afreagere på noget ukrudt. Jeg er slet ikke færdig, for jeg måtte kapitulere, men jeg kommer efter det.

Bagefter var det tid til at sidde på fars bænk i den sene eftermiddagssol med Oskar på skødet, mens vi iagttog Kenneth slå græsset for anden gang i år. Åh, som vi hyggede os med at se andre arbejde. Det gi’r sådan en varm og rar følelse i maven, eller noget…

Vi slår ikke græs med håndkraft, som Madame. Glæden ville blive alt for overvældende, hvis vi skulle. Du ser kun omtrent halvdelen af vores plæne på billedet.

Kort

Det er lige før jeg kan ane konturerne af min sommeridyl nu. Det gør da glad :-)

Du vil sikkert også kunne lide