3

Glæden ved at (se andre) arbejde

Ha! Jeg gik alligevel ned og tævede løs på skvalderkålen i staudebedet. Ondt i ryggen kan gøre ond i sulet og så er det godt at kunne afreagere på noget ukrudt. Jeg er slet ikke færdig, for jeg måtte kapitulere, men jeg kommer efter det.

Bagefter var det tid til at sidde på fars bænk i den sene eftermiddagssol med Oskar på skødet, mens vi iagttog Kenneth slå græsset for anden gang i år. Åh, som vi hyggede os med at se andre arbejde. Det gi’r sådan en varm og rar følelse i maven, eller noget…

Vi slår ikke græs med håndkraft, som Madame. Glæden ville blive alt for overvældende, hvis vi skulle. Du ser kun omtrent halvdelen af vores plæne på billedet.

Kort

Det er lige før jeg kan ane konturerne af min sommeridyl nu. Det gør da glad :-)

Du vil sikkert også kunne lide

3 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Fru Tuck Lind
  26. april 2009 at 00:10

  Uha skvalderkål, dem har jeg også “fornøjelsen” af!! De er ved at invadere mine bede, simpelthen omringe os!! Og hvad søren skal man gøre ved dem, de er jo ganske enkelt umulige at udrydde.
  hilsen en som også lige har været i haven.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  25. april 2009 at 18:58

  Catarina, jeg tror også, at jeg holder fri resten af weekenden. Lidt godt skal der da komme af det arbejde ;-)

  God lørdag til jer også :-)

 • Avatar
  Svar
  Catarina
  25. april 2009 at 18:54

  Ja sådan en dags intensivt arbejde i haven gør virkelig underværker. Og sommer hyggen kan så sandelig anes hos dig.

  Jeg/vi var over den sidste weekend og nu er det tid til nydning.

  God aften til jer alle i Gug. :-)

 • Byd gerne ind