2

Torsdagsklar

Morgensol

Solen skinner ufortrødent videre og jeg nyder det. Havevandring er en skøn start på dagen og giver ro i maven. Oskar trisser med, når jeg tager en tur ned omkring valmuerne. Jeg kan konstatere, at de lyserøde valmuer i staudebedet også er godt med. Nu står de i et bed, som ikke længere er invaderet af skvalderkål og andet ukrudt.

I staudebedet er også sat en stak bonderoser, men kun én af dem har vist sig foreløbig. Jeg håber fortsat på flere, men held med dem har jeg aldrig haft. Man har vel lov at håbe, tænker jeg.

Jeg møder sent og slutter sent i dag. Det er i orden med mig. Jeg elsker at have formiddagene til at starte dagen langsomt med. Kaffe, havetur og sidenhen en portion havregryn. Så er jeg klar til resten af torsdagen.

Du vil sikkert også kunne lide