16

Vi nærmer os konsensus

Formiddagen har været sådan en stille trissen rundt ude i haven. Kenneth og jeg kan få lang tid til at gå med at snakke lidt planter, flytte lidt rundt og planlægge nye tiltag, mens vi når vidt omkring på andre fronter også.

I dag var ingen undtagelse. Sommerferien nærmer sig. Vi har ikke planlagt noget som helst. Vi har snakket løseligt om flere forskellige muligheder, men de forslag jeg er kommet med, er ikke faldet i fuldfed muld, men mere sådan på stenet grund, så jeg har fornemmet, at jeg sikkert bare skulle vente. Kenneth har været på banen med Italien og jeg var frisk, men så kom den ligesom heller ikke længere, så det var sikkert heller ikke det, der brændte allermest.

Purløg

Sydfrankrig har selvfølgelig været oppe at vende. Det har gennem de sidste næsten 25 år været vores foretrukne feriemål, men Alexander hænger uløseligt sammen med Provence, så det har været svært for mig at bide på den krog. Jeg er ikke klar endnu, kan jeg mærke.

Oline og Kenneth er klar og de elsker Frankrig, så det har selvfølgelig ærgret dem en del, men de er også klar over, at jeg skal være afklaret, for at få en god ferie, så Provence er lukket igen og sådan har vi været vidt omkring i Europa, mens vi har drømt om nye steder, nye oplevelser og måske helt nye og anderledes feriemål.

Purløg

I går havde Kenneth besøg af en kunde, som kunne fortælle indlevende om hans families foretrukne feriemål, nemlig Normandiet og ind imellem med afstikkere ind i Bretagne. Faktisk har det været oppe at vende herhjemme mere end én gang, men hver gang er det strandet på hensynet til Alexander, som var meget følsom omkring temperaturskift og luftfugtighed, så den del af Frankrig har vi hidtil ikke besøgt.

Vi gik nede i staudebedet og snakkede om muligheden for endelig at se den del af Frankrig, da Oline kom trissende ud i nattøjet. Hun lyttede interesseret og jo mere vi snakkede, jo mere interessant og fristende blev det, at overveje at se den del af Frankrig i år. Måske ender vi alligevel i Frankrig. Jeg kan mærke, at jo mere vi snakker om det, jo bedre bliver idéen og vi ville alle elske at opleve nyt og se andre steder, end dem vi er vant til.

Jeg tror, vi nærmer os konsensus og jeg kan mærke, at jeg glæder mig utrolig meget til, at vi alle tre skal sidde i bilen på vej ned gennem Europa, mens vi synger, fortæller løgnehistorier og hygger os med, at vi bare er sammen. Åh, hvor jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide