5

Genoptagelse

Den søde stær

Min lille stær ligger knapt så fornøjet og venter på, at jeg tager mig sammen og tager fat. Det er vist nu, for den sellerigrønne Amelia bliver brugt konstant og kunne sagtens bruge en søster.

Der er kommet andre ting forbi, som har trukket mere end endnu en Amelia med det resultat, at jeg strikkede EN HEL POKKERS LANG PIND forkert i går aftes, fordi jeg havde glemt alting. Det tog næsten en time at strikke tilbage. Jeg hader at strikke baglæns, men der var ingen vej udenom. Nu ligger den til gengæld klar til, at jeg tager mig sammen og sætter speederen i bund, så den kan komme i anvendelse denne sommer.

Jeg fornemmer, at strikketempoet er for nedadgående. Det er en forårs- og sommerting. Når efteråret kommer, griber jeg igen pindene og strikker ufortrødent videre, men mens udelivet lokker, er jeg motiveret for helt andre sysler. Det er vist udmærket. Der er trods alt grænser for, hvor mange strikketrøjer ét menneske kan nå at bruge.

Du vil sikkert også kunne lide