4

Migdag

Der er knapt så blåt og solrigt i dag, som der har været de forgående mange morgener. Regnen siler ned, men det gør godt i haven, som dufter helt vidunderligt. Langs grunden er en lille allé af træer, som endelig springer ud og danner lukket rum om et øjeblik. De har tydeligvis godt af regnen og det er sådan, at jeg omtrent kan se bladene folde sig ud, mens jeg sidder her.

På terrassen står et par glemte havesko og samler vand. Der går en dag eller to, inden de igen er tørre. Et andet sted ligger to poser løg, som venter på at komme i jorden. Det bliver ikke i dag, men deres tid kommer også.

Regnvejrsonsdag

Fra terrassens blomster falder tunge dråber. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget og jeg slipper for at vande og kan nøjes med at nyde.

Dagen er helliget mig. Det er dejligt.

Du vil sikkert også kunne lide