14

To brødre

Så ligger de der endelig. Helt færdige. Vasket, tørret og klar til brug…

To Brødre

To stribede drengesweatre til sjov og ballade og det tror jeg nok, at disse to brødre kan garantere. Der er ikke stor forskel på dem. Faktisk er den eneste rigtigt synlige, at den ene er med dobbelt-, den anden med enkeltrib i halsen. Så er der en chance for at finde den rigtige i en fart, for ellers er de stort set identiske med undtagelse af størrelserne, som alligevel ikke er udtalte nok til, at de er nemme at skelne.

To Brødre

Opskriften er sådan én “ud af hovedet”, så der er vel i grunden ingen. Raglan på toppen, fordi det er mit yndlingsærmegab og så ellers ligeud resten af vejen, inden de er afsluttet med en rib forneden.

Der er gået 448 gram Cascade til de to trøjer. Farverne er “hylden hen” og passer godt til et par lyshårede, blåøjede drenge. Om lidt skal de have trøjerne. Deres mor har ventet længe på dem.

Du vil sikkert også kunne lide