2

Jeg gider

Ude på terrassen ligger resultatet af nattens regn og blæst, en væltet kande med purløgsblomster. Alt er vådt og gråt, men der er stille vejr og ikke længere den stride vind, som gjorde i går så kedelig.

Regnvejr

Jeg holder meget af regnvejr, når det kommer alene. Når det stille siler, er det kun hyggeligt og haven har så godt af det, kan jeg se, så det er velkomment. Jeg gider godt.

Jeg gider også godt dagen. Der venter et par hyggelige opgaver og efter dem er det weekend. Endda en forlænget af slagsen. Den kommer belejligt. Jeg trænger. Det er ikke fordi, jeg er blevet overanstrengt denne uge. Slet ikke, men derfor kan man godt trænge og det gør jeg.

Regnvejr

Weekenden kommer vist ikke til at stå i havens tegn. De lover regn, regn og atter regn, men så er der indeliv, som heller ikke er så ringe endda. Og rabarber, som kan forvandles til gammeldags rabarberkage med iskoldt flødeskum. Og strygetøj, gode bøger, gode venner, familie og gåture med Oskar.

Der venter så meget godt lige om hjørnet, men først en tur nordpå med The The for fuld skrue. Jeg gider gerne, tak.

Du vil sikkert også kunne lide