10

Endelig…

Dagens dont er overstået. Her er snorlige og det har krævet en indsats, så er det sagt. Hold da fest i maven på en hval, hvor trængte her til en kærlig hånd, men nu er det gjort og her er til at være igen.

Tidsler

Sæbeskummet har stået om ørerne på os, så vi er svært tilfredse nu, hvor vi kan læne os tilbage og bare kan nøjes med at lave ingenting resten af dagen. Det passer alle i familien svært godt. Specielt Oskar er glad for, at vi endelig er færdige. Han løber spidsrod mellem stuerne, for han hader støvsugeren på trods af, at den aldrig nogensinde har været i nærheden af ham. Den skal heller ikke! Tro mig.

Tidsler

Regner banker stadig på i ny og næ, men vi er ligeglade, for her er til at være og om lidt kan vi tillade os at falde om i sofaen, hvis vi gider. Man ved aldrig.

Du vil sikkert også kunne lide