20

Får du frugt nok?

Jeg synes, at det der med frugt er svært. Jeg vil gerne spise frugt, men der er ikke meget, som taler til mig. Jeg er nu også sådan lidt forstyrret på toppen, når det kommer til skidtet, for jeg kan ikke bryde mig om at tygge skrællen. Det er det værste jeg ved og vil du se et gåsehudsangreb af enorme dimensioner, skal du bare bede mig sætte tænderne i en vindrue MED skræl. Det er så nakkehårene rejser sig.

Min familie er heller ikke gode til det. Engang voldspiste Oline sig gennem landets æbleforsyninger, når vi nåede til efteråret, hvor de gode, saftige og smagsfulde danske æbler er i handlen, men det er forlængst slut. Nu er hun mere til hvidt brød og nudler, den snøbel, men jeg har fundet et trick, som virker. Jeg serverer i mundrette bidder. Så sker der noget.

Frugt

Det virker jo! Det er så fjollet, at det er sådan, men det virker. Et fad med frugttern akkurat som det, de serverer i landets børnehaver sidst på eftermiddagen og se så min familie spise, så det er en lyst. Det glider lige ned i løgnhalsen.

De foretrukne spiser lige nu er melon, æbler og mango, men appelsinerne og bananerne glider nu også ned, når de serveres på børnehavemanér og om lidt er det tid til et bredt udvalg af bær og mange flere meloner.

Jeg er så smart ;-)

Du vil sikkert også kunne lide