24

Vi hyggede os frygteligt

Oline og jeg havde en aftale i dag om at hygge lidt ekstra, så der var frit valg på alle hylder. Nej, selvfølgelig var der ikke det, men hun bestemte hvor, da vi skulle handle. Hun ville i Metro. Underlige barn… men det var vist nærmest, som at komme i Himlen, for hun brugte godt nok lang tid derude med at afsøge hylderne for gode sager.

Oline i Metro

Hun fandt sin jordbærte og en citronte, som hun gerne ville have med hjem. Bagefter kom vi forbi slikhylderne og det er klart, at de appellerede til hendes søde tand, så der skulle kigges grundigt i hver en krog.

Oline i Metro

Hold da op, som udvalget er stort og ikke mindst i pakninger, som rækker til det meste af en skole. Hun var svært imponeret, men yderst behersket, da det kom til indkøbene. Sådan skal det være.

Hun tog beslutningen om, at vi skal have en tortilla til aften. Der blev købt løg, æg og bacon, så vi er klar til at gå i gang om lidt, men inden vi kørte hjemad, havde hun spottet, at der var dyr at kigge på lige henne om hjørnet. Så måtte vi derhen…

Krybdyr

Krybdyrene var fantastiske og vi er begge fascineret. Jeg kan nu godt nøjes med at se på dem gennem en rude, men Oline var frisk og ville gerne røre. Ikke til mig, tak.

Krybdyr

Der var de smukkeste dyr. Jeg husker selvfølgelig ikke navnene på dem, men de var så fine og vi kiggede længe på dem.

Krybdyr

Se lige ham den skønne fyr her. Han er da ikke til at stå for, men vi blev nu enige om, at krybdyr nok ikke var på indkøbslisten, så vi fortsatte ind til fugle, kaniner, hamstere, marsvin og rotter. Oline vil så gerne have en rotte, men der går hendes fars grænse simpelthen, så det kunne hun godt glemme.

Så forlod vi rotterne og så gik det HELT galt…

Hvad skete der?

Egentlig skulle vi bare kigge. Pludselig havde vi kigget for 1200 kroner! Om jeg fatter, hvad der skete, men Oline kan et trick, så hun ringede fluks hjem til sin far og fortalte, at hun havde forelsket sig hjælpeløst i sumpskildpadderne. Efter et øjeblik lagde hun røret og fyldte i stedet vognen med alskens udstyr. Med faderens velsignelse. Selvfølgelig.

Nu er vi blevet forældre til Albert, Paudrig og deres bedste ven X, som endnu ikke er navngivet. Det er vist en pige. Påstår Oline. Som om…

Lad os håbe, at mormor ikke har noget imod BÅDE at passe Oskar OG tre sumpskildpadder, for ellers har Oline alvorlige problemer.

Du vil sikkert også kunne lide