11

Morgenstilheden er påtrængende

Min familie sover længe. De kan sagtens, så de får lov. De har ikke sovet alle de ekstra timer, jeg sov i går. Først eftermiddagslur og sidenhen gik det galt inde i sofaen, så jeg har da fået sovet igennem, men kan også konstatere, at hovedpinen er omtrent forsvundet, mens skyerne i stedet har fundet Nordjylland. Huset er stille bortset fra Oskars stille snorken og lyden af tv’et, som underholder med lidt af hvert.

Her er helt overskyet med enkelte, meget små huller i skydækket. Måske ændrer det sig senere, men faktisk gør det ingenting, for jeg har planer om at finde symaskinen frem og i gråvejr frister udelivet ikke nær så meget. Det er i orden, at formiddagen afholdes indenfor. I eftermiddag må det gerne blive godt, varmt og solrigt, så jeg kan komme ud på terrassen og nyde livet, men inden skal der syes et par sommerkjoler.

Storkenæb

Om lidt finder jeg saksen frem og får klippet delene, inden jeg smider dem gennem symaskinen. Det burde kun tage et øjeblik, men med mine talenter for at lave finurlige fejl, kan det snildt vare længe, inden jeg er klar til at prøve idéer forvandlet til virkelig, men først en kop kaffe.

God onsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide