6

På handlen

Oline insisterede på, at vi igen i dag måtte på handlen, så det har vi været. Skal jeg love for…

Olines skildpadder har fået planter og en eksotisk rod, at sole på. Der er hjembragt lille net til opsamling af overskydende mad og så er det jo ikke sådan, at man kan tage beslutninger på ingen tid, så der blev brugt rigeligt, inden vi endelig kunne komme videre i dagens program. Praktiske indkøb. Sådan noget som mælk, rugbrød og aftensmad. I Metro insisterede Oline. Og det tog også lang tid. Åh ja…

Og så skulle faderen have gaver. Køkkengaver. Den første var, at han slap for at lave mad i aften. Jeg er i gang. En god tomatsauce står og putrer oppe på komfuret. Lidt god pasta, groft brød, masser af frisk basilikum og parmesanflager, så er den hjemme. Apropos Parmesan, så fik faderen en parmesanhøvl, nogle fine forme til kartoffeltårne og deslige og et vink med en vognstang i form af en kæmpestor pande, som kan sættes på grillen. Nu vil hun altså, at der skal grilles. Snarest.

Cosmos

Mig? Jeg fik tre smukke Cosmos. Jeg vil ikke bytte :-)

Du vil sikkert også kunne lide